Disseny Web

Vostè té a l’abast de la seva mà , a un preu assequible l’eina de màrqueting menys costosa i més eficaç del món , ajuda a tot tipus d’empreses a fidelitzar ia donar suport als seus clients , facilitar informació , incrementar les seves vendes i publicitar les 24 hores del dia a nivell mundial .

El disseny web és la base del seu màrqueting en línia .

El disseny web ha de contemplar totes les possibilitats que ens ofereix les eines digitals per aconseguir atreure als nostres clients potencials i promocionar la marca de la nostra empresa a internet

Una pàgina web ha d’estar definida per tots aquells factors que poden fer útil la seva existència , públic al qual va dirigit , disseny , contingut atractiu i interessant que convidi i visitar-la, etc.

El disseny web és l’activitat consistent en la planificació , el disseny i implementació de llocs web i pàgines web . El disseny d’un web no es limita a una aplicació del disseny , ja que hem de tenir en compte molts factors perquè ens doni els resultats desitjats , com ara navegabilitat , interactivitat , usabilitat , arquitectura de la informació i la interacció de mitjans com l’àudio , text , imatge i vídeo .

La unió d’un bon disseny amb una bona arquitectura ben elaborada de continguts augmenta l’eficiència de la web com a canal de comunicació i intercanvi de dades , que ofereix possibilitats com el contacte directe entre el productor i el consumidor de continguts , característica destacable del medi .

Nosaltres , a banda de crear i dissenyar la seva web , ajudem a posicionar-se en els principals motors de cerca , com són google , yahoo , msn … , ia més oferim un servei d’actualitzacions de contingut , perquè la seva web no quedi obsoleta i segueixi sent atractiva amb el pas del temps .

Per a això també hem desenvolupat aplicacions per a l’autogestió de la seva pàgina , evitant així la falta d’actualització del seu lloc web . Desenvolupem aplicacions d’autogestió completa o parcial i amb manteniments anuals perquè la seva web sigui assequible.